-->

Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam AFC U23

Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam AFC U23. Malam ini akan berlangsung perlawanan kedua kejohanan AFC bawah 23 tahun. Bagi yang tak tahu, kejohanan ini besar dia sama macam skuad Harimau Malaya main pada Januari.


Cumanya versi kali ini merupakan untuk bawah dua puluh tiga tahun sahaja. Malaysia akan menentang pasukan bekas naib juara kejohanan yang sama pada edisi sebelum ini. 


Skuad negara kalah dalam perlawanan tempoh hari keatas uzbekistan dengan keputusan 0-2. Manakala Vietnam sudah menang keatas kuwait dan mendahului kumpulan D.


Oh ya, korang dah tengok jadual perlawanan AFC musim ini? kalau belum pasti kan korang tengok dan save yer, nanti senang nak cari kan.Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam AFC U23
Perlawanan ini juga merupakan perlawan KEDUA skuad bimbingan Juan Torres dalam Piala Asia U23 2024 ini dan sudah pasti ia juga malam bermakna untuk semua rakyat Malaysia.


Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam AFC U23


bagi korang yang nak cari link live streaming Malaysia vs Vietnam, korang boleh klik pautan di bawah.


Untuk rekod,pasukan vietnam sama level dengan skuad Malaysia tetapi lebih psycho lagi. Kita banyak kali koyak bila lawan diorang di semua peringkat umur. Jadi dalam perlawanan ini, kena hati-hati.


Skuad Malaysia diharap bermain dengan tenang dan tidak membuat kesilapan mudah memandangkan pengadil tidak akan memandang anda dalam perlawanan ini. Jadi kena fokus dan terus fokus.


korang boleh tonton LIVE di link ini ->  Malaysia vs Vietnam.

LINK 2 - Malaysia U23 vs Vietnam
Kita doakan skuad negara berjaya memeanangi perlawanan sukar ini. Kalau tak menang pun dapat satu gol pun jadilah di pentas Asia ini. semoga berjaya Harimau Malaya, kami EKOR sentiasa bersama dengan anda.Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama