-->

Jurulatih Uzbekistan Waspada Ancaman Malaysia

Jurulatih Uzbekistan Waspada Ancaman Malaysia. Walaupun status skuad negara hanyalah pasukan kecil di dalam kumpulan D namun jurulatih, Timur Kapadze beranggapan bahawa ia bukan mudah.


Malaysia juga boleh menjadi penyebab pasukannya tidak layak ke pusingan seterusnya jika Malaysia berjaya mengalahkan Uzbekistan malam ini.


Namun dia tetap meniupkan semangat dalam kalangan anak buahnya untuk mendapatkan kemenangan dalam perlawanan pertama ini.


Jurulatih Uzbekistan Waspada Ancaman Malaysia. Walaupun status skuad negara hanyalah pasukan kecil di dalam kumpulan D namun jurulatih, Timur Kapadze beranggapan bahawa ia bukan mudah.Kapadze berkata;  


"Saya tidak anggap perlawanan pertama mudah kerana setiap pasukan ada sasaran iaitu mahu meraih kemenangan. Oleh itu, kita perlu menghormati semua pasukan.


"Setakat ini, semua pemain berada dalam kondisi terbaik dan sudah bersedia untuk mengharungi perlawanan pertama esok. Kemenangan pertama memberi motivasi kepada pemain," katanya, 


Persoalannya sekarang ini adalah kemampuan skuad Malaysia menentang pasukan gergasi Asia macam Uzbekistan ini. Kita doakan skuad negara berjaya membuktikan keupayaan mereka dalam perlawanan pertama ini.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama