-->

Live Streaming Ulsan Hyundai vs JDT 24.10.2023

Live Streaming Ulsan Hyundai vs JDT 24.10.2023. Perlawanan penting petang ini adalah kerana ini merupakan perlawanan ketiga Asia Champion League 2023 yang berlangsung di Ulsan Munsu Football Stadium. Perlawanan melibatkan tuan rumah, Ulsan Hyundai dan juga pasukan pelawat JDT dari Malaysia. Game ini juga akan berlangsung di sebelah petang dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Live Streaming Ulsan Hyundai vs JDT 24.10.2023


FAKTA PASUKAN BG PATHUM

Ulsan Hyundai FC (Bahasa Korea: 울산 현대 축구단) ialah sebuah kelab bola sepak profesional Korea Selatan yang berpangkalan di Ulsan yang bersaing dalam Liga K 1, peringkat teratas bola sepak Korea Selatan. 

Ditubuhkan pada tahun 1983 sebagai Hyundai Horang-i, mereka menyertai Liga K pada tahun 1984. Tempat asal mereka ialah Stadium Bola Sepak Ulsan Munsu. Kelab ini dimiliki oleh Hyundai Heavy Industries.

Ulsan Hyundai telah memenangi liga kebangsaan tiga kali, yang terbaru pada 2022, dan Piala FA Korea sekali, pada 2017. Di peringkat Antarabangsa, mereka telah memenangi Liga Juara-Juara AFC dua kali, pada 2012 dan 2020.

Live Streaming Ulsan Hyundai vs JDT 24.10.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Ulsan Hyundai vs JDT 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PERINGKAT KUMPULAN I

Ulsan Hyundai vs JDT

Tarikh : 24.10.2023 (Hari Selasa)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Ulsan Munsu

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live


link 2 - Ulsan Hyundai vs JDT live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Ulsan Hyundai vs JDT 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Ulsan Hyundai [ ] - [ ]  JDT


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan Asia Champion League,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah JDT mengalahkan Ulsan Hyundai pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama