-->

Live Streaming Terengganu vs Central Coast Mariners 20.9.2023

Live Streaming Terengganu vs Central Coast Mariners 20.9.2023. Perlawanan penting malam ini adalah kerana ini merupakan perlawanan pertama AFC Cup 2023 yang berlangsung di Stadium Sultan Mizan, Terengganu. Perlawanan melibatkan tuan rumah, Terengganu (TFC) dan juga pasukan pelawat Central Coast Mariners dari Australia. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Live Streaming Terengganu vs Central Coast Mariners 20.9.2023FAKTA PASUKAN CENTRAL COAST MARINERS


Central Coast Mariners Football Club ialah sebuah kelab bola sepak profesional Australia yang berpangkalan di Gosford, di Central Coast New South Wales. Ia bersaing dalam A-League Men, di bawah lesen daripada Liga Profesional Australia (APL).

Mariners diasaskan pada tahun 2004 dan merupakan salah satu daripada lapan pasukan A-League yang asal. Ia adalah kelab sukan profesional pertama dari wilayah Gosford untuk bersaing dalam pertandingan kebangsaan. 

Walaupun dianggap sebagai salah satu kelab pasaran terkecil dalam liga, Central Coast Mariners telah merangkul dua Kejohanan Liga A daripada lima penampilan Grand Final dan mengungguli carta untuk memenangi Liga Perdana A dua kali. Kelab itu juga telah muncul dalam Liga Juara-Juara AFC sebanyak lima kali.

Live Streaming Terengganu vs Central Coast Mariners 20.9.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Terengganu vs Central Coast Mariners 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PERINGKAT KUMPULAN I

Terengganu vs Central Coast Mariners

Tarikh : 20.9. 2023 (Hari Rabu)

Masa : 8 pm 

tempat : Stadium Sultan Mizan

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Terengganu vs Central Coast Mariners live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Terengganu vs Central Coast Mariners 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


TERENGGANU [ ] - [ ]  CENTRAL COAST MARINERS


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Terengganu mengalahkan Central Coast Mariners pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama