-->

Watch Match Stallion Laguna vs Bali United 20.9.2023

Watch Match Stallion Laguna vs Bali United 20.9.2023. Perlawanan penting petang ini adalah kerana ini merupakan perlawanan pertama AFC Cup 2023 yang berlangsung di Stadium Binan, Filipina. Perlawanan melibatkan tuan rumah, Stalion Laguna dan juga pasukan pelawat Bali United. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Watch Match Stallion Laguna vs Bali United 20.9.2023

Watch Match Stallion Laguna vs Bali United 20.9.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Stallion Laguna vs Bali United 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PERINGKAT KUMPULAN I

Stallion Laguna vs Bali United

Tarikh : 20.9. 2023 (Hari Rabu)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Banin

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Stallion Laguna vs Bali United live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Stallion Laguna vs Bali United 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


STALLION LAGUNA [ ] - [ ]  BALI UNITED


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Stallion Laguna  mengalahkan Bali united pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama