Live Streaming Kuching City vs Kelantan 21.7.2023. Malam ini akan berlangsung perlawanan ke tujuh belas liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Negeri.. Perlawanan melibatkan tuan rumah Kuching City dan juga pasukan pelawat Kelantan FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Agaknya berapa kemenangan dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Kuching City vs Kelantan 21.7.2023Live Streaming Kuching City vs Kelantan 21.7.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kuching City vs Kelantan 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 17

Kuching City vs Kelantan

Tarikh : 21 JULAI 2023 (Hari Ahad)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Negeri

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Kuching City vs Kelantan live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kuching City vs Kelantan 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


PDRM [ ] - [ ]  Terengganu


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kuching City mengalahkan Kelantan pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama