-->

Final Piala Fa Live Streaming JDT vs KL City 22.7.2023

Final Piala Fa Live Streaming JDT vs KL City 22.7.2023. Malam berprestij ini akan berlangsung perlawanan akhir piala fa ke Malaysia 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Ibrahim.. Perlawanan melibatkan tuan rumah JDT dan juga pasukan pelawat KL City FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Agaknya berapa gol akan dijaringkan dan mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Final Piala Fa Live Streaming JDT vs KL City 22.7.2023

Live Streaming JDT vs KL City 22.7.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming JDT vs KL City 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 17

JDT vs KL City

Tarikh : 22 JULAI 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Sultan Ibrahim

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - JDT vs KL City live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh JDT vs KL City 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


JDT [ ] - [ ]  kl ciTY


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah JDT mengalahkan KL City pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama