-->

Live Streaming Perak vs Kuching City 12.3.2023

Live Streaming Perak vs Kuching City 12.3.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan keempat liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Perak. Perlawanan melibatkan tuan rumah PRK FC dan juga pasukan pelawat KUC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Skuad perak juga belum pernah menang dalam saingan liga setakat ini. tetapi kuching city pernah menang sekali ketika menentang Kelantan sebelum ini. Dapatkah Perak mendapat kemenangan pertama malam nanti.


Live Streaming Perak vs Kuching City 12.3.2023Pasukan Perak pula sekadar seri dengan kelantan united manakala pasukan kuching tewas 1-2 dengan sabah fc. kedudukan dalam liga setakat ini, anak buah lim teong kim berada di kedudukan yang ke 12 liga dengan 2 mata. Manakala pasukan kuching ciy berada di kedudukan ke  liga dengan 3 mata.


Live Streaming Perak vs Kuching City 12.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Perak vs Kuching City 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 4

Perak vs Kuching City

Tarikh : 12 March 2023 (Hari Ahad)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Perak, Ipoh

Link Live Streaming 

link selangor - https://www.fokusbola.com/2023/03/tan-cheng-hoe-waspada-ancaman-penang-fc.html


Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Perak vs Kuching City 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

PERAK [ ] - [  ] KUCHING CITY


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Perak mengalahkan Kuching city pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama