-->

Live Streaming Sri Pahang vs Sabah 12.3.2023

Live Streaming Sri Pahang vs Sabah 12.3.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan keempat liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Darul Makmur. Perlawanan melibatkan tuan rumah Pahang FC dan juga pasukan pelawat SAB. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Anak buah ong kim swee pasti mahukan kemenangan dalam perlawanan ini kerana ia akan merapakan jurang mata dengan pasukan JDT dalam liga. Ayuh Sabah! buat yang terbaik! Pahang juga tau.


Live Streaming Sri Pahang vs Sabah 12.3.2023Dalam perlawanan terakhir, pasukan pahang sekadar seri dengan selangor. manakala pasukan Sabah mengalahkan kuching city. kedudukan dalam liga setakat 3 perlawanan, pasukan pahang berada di kedudukan ke 5 liga dengan 5 mata. manakala pasukan sabah berada di kedudukan kedua dengan 9 mata.


Live Streaming Sri Pahang vs Sabah 12.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Sri Pahang vs Sabah 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 4

Sri Pahang vs Sabah

Tarikh : 12 March 2023 (Hari Ahad)

Masa : 8.15 pm 

tempat : Stadium Bandaraya


Link Live Streaming 

link selangor - https://www.fokusbola.com/2023/03/tan-cheng-hoe-waspada-ancaman-penang-fc.html


Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Sri Pahang vs Sabah 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

SRI PAHANG [ ] - [  ] SABAH


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Pahang mengalahkan Sabah petang ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama