-->

Lebanon Ikat China dalam perlawanan kedua kumpulan A

 Lebanon ikat China dalam perlawanan kedua piala asia kumpulan A. Sebentar tadi berlangsung satu perlawanan pembukaan pusingan kedua melibatkan pasukan Lebanon dan juga China yang menunjukkan keputusan seri tanpa jaringan.Lebanon Ikat China dalam perlawanan kedua kumpulan A


Statistik Lebanon vs China


Pasukan Lebanon mempunyai 12 shot manakala hanya 5 yang menepati sasaran. manakala pasukan china pula dengan 14 percubaan dan hanya 7 menepati ke gawang gol lubnan.


Dari segi possession pula di menangi oleh pasukan China dengan 60% penguasaan bola. Manakala pasukan Lebanon dengan 40% sahaja.Pass Accuracy pula dimenangi oleh pasukan China dengan 75% manakala pasukan Lebanon dengan 70% sahajaa


pasukan china mendapat satu kad kuning dalam perlawanan ini. Hasil perlawanan menyebabkan Lebanon kekal ditangga terbawah kumpulan A manakala pasukan China di kedudukan kedua kumpulan.


Selepas ini , pasukan Tajikistan akan menentang tuan rumah Qatar. Dapatkah mereka mengesahkan kemaraan awal dalam kejohaanan ini? sama-sama kita nantikan.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama