-->

Live Streaming KL City vs Terengganu 21.10.2023

Live Streaming KL City vs Terengganu 21.10.2023. Malam ini akan berlangsung perlawanan separuh akhir pertama Piala Malaysia 2023 yang akan berlangsung di Stadium bola sepak Kuala Lumpur. Perlawanan melibatkan tuan rumah KL City dan juga pasukan pelawat terengganu fc. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Agaknya berapa kemenangan dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming KL City vs Terengganu 21.10.2023Live Streaming KL City vs Terengganu 21.10.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming KL City vs Terengganu  2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN Separuh AKHIR

KL City vs Terengganu

Tarikh : 21.10. 2023 (Hari Khamis)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium KL

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - KL City vs Terengganu live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh KL City vs Terengganu  2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


KL CITY [ ] - [ ]  TERENGGANU


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah KL City mengalahkan Terengganu pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama