-->

Live Streaming Hai Phong vs Sabah 25.10.2023

Live Streaming Hai Phong vs Sabah 25.10.2023. Perlawanan penting malam ini adalah kerana ini merupakan perlawanan ketiga AFC Cup 2023 yang berlangsung di Stadium Lach Tray, Vietnam.. Perlawanan melibatkan tuan rumah, Hai Phong dari Vietnam dan juga pasukan pelawat Sabah FC dari Malaysia. Game ini juga akan berlangsung di sebelah petang dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Live Streaming Hai Phong vs Sabah 25.10.2023FAKTA PASUKAN HAI PHONG FC

Kelab Bola Sepak Haiphong (Bahasa Vietnam: Câu lạc bộ Bóng đá Hải Phòng), hanya dikenali sebagai Haiphong, ialah sebuah kelab bola sepak profesional Vietnam yang berpusat di Haiphong. Haiphong adalah salah satu pasukan bola sepak paling berjaya di Vietnam dengan 13 gelaran utama. Mereka kini bermain di V.League 1 kerana laman web mereka ialah Stadium Lach Tray.

Pendahulu kelab itu dianggap berasal dari Pasukan Bola Sepak Polis Haiphong. Ini adalah satu-satunya pasukan bandar bunga Flamboyan yang terselamat selepas subsidi dihapuskan, manakala beberapa siri kelab bandar pelabuhan kuat lain dibubarkan contohnya Haiphong Power, Haiphong Port, atau Cement Haiphong Sebelum ini.

Live Streaming Hai Phong vs Sabah 25.10.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Hai Phong vs Sabah 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PERINGKAT KUMPULAN I

Hai Phong vs Sabah

Tarikh : 25.10. 2023 (Hari Khamis)

Masa : 6 pm 

tempat :🏟 Stadium Wayan I Dipta

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Hai Phong vs Sabah live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Hai Phong vs Sabah 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


HAI PHONG [ ] - [ ]  SABAH


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Hai Phong mengalahkan Sabah pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama