Live Streaming Perak vs KL City 27.8.2023

Live Streaming Perak vs KL City 27.8.2023. Malam ini akan berlangsung perlawanan ke dua puluh satu liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Perak, Ipoh.. Perlawanan melibatkan tuan rumah Perak dan juga pasukan pelawat Kuala Lumpur City FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Agaknya berapa kemenangan dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Perak vs KL City 27.8.2023
Live Streaming Perak vs KL City 27.8.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Perak vs KL City 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 21

Perak vs KL City

Tarikh :  27 Ogos 2023 (Hari Ahad)

Masa : 8.15 pm 

tempat : Stadium ipoh

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Perak vs KL City live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Perak vs KL City 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Perak [ ] - [ ]  KL City


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Perak mengalahkan KL City pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama