-->

Live Streaming Kuching City vs Terengganu 26.8.2023

Live Streaming Kuching City vs Terengganu 26.8.2023. Malam ini akan berlangsung perlawanan ke dua puluh satu liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Negeri Sarawak.. Perlawanan melibatkan tuan rumah Kuching City dan juga pasukan pelawat Terengganu FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Agaknya berapa kemenangan dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Kuching City vs Terengganu 26.8.2023


Live Streaming Kuching City vs Terengganu 26.8.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming  Kuching City vs Terengganu 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 21

Kuching City vs Terengganu

Tarikh :  26 Ogos 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Negeri

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 -  Kuching City vs Terengganu live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh  Kuching City vs Terengganu 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Kuching City [ ] - [ ]  Terengganu


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kuching City mengalahkan Terengganu pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama