-->

Live Streaming Harini vs Sri Pahang 4.8.2023

Live Streaming Harini vs Sri Pahang 4.8.2023. Malam ini akan berlangsung perlawanan pusingan 16 Piala Malaysia 2023 yang akan berlangsung di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi.. Perlawanan melibatkan tuan rumah Harini FT dan juga pasukan pelawat Sri Pahang FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Agaknya berapa kemenangan dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


v
Live Streaming Harini vs Sri Pahang 4.8.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Harini vs Sri Pahang 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN Pusingan 16

Harini vs Sri Pahang

Tarikh : 4.8. 2023 (Hari Jumaat)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Harini vs Sri Pahang live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Harini vs Sri Pahang 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Harini [ ] - [ ]  Sri Pahang


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Harini mengalahkan Sri Pahang pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama