-->

Live Streaming Sri Pahang vs KL City 4.6.2023

Live Streaming Sri Pahang vs KL City 4.6.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan ketiga belas liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium dARUL Makmur. Perlawanan melibatkan tuan rumah Pahang dan juga pasukan pelawat Kuala lumpur city FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Sri Pahang vs KL City 4.6.2023


Live Streaming Sri Pahang vs KL City 4.6.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming  Sri Pahang vs KL City  2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 13

 Sri Pahang vs KL City 

Tarikh : 4 JUN 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Darul Makmur

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - DUA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh  Sri Pahang vs KL City  2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

SRI Pahang [ ] - [  ]  KL City

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah sRI Pahang mengalahkan Kuala Lumpur pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama