Live Streaming Kuching City vs Negeri Sembilan 4.6.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan ketiga belas liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Negeri. Perlawanan melibatkan tuan rumah Kuching City dan juga pasukan pelawat Negeri Sembilan FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Kuching City vs Negeri Sembilan 4.6.2023


Live Streaming Kuching City vs Negeri Sembilan 4.6.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kuching City vs Negeri Sembilan 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 13

Kuching City vs Negeri Sembilan

Tarikh : 4 JUN 2023 (Hari Ahad)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Negeri

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - DUA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kuching City vs Negeri Sembilan 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

Kuching City [ ] - [  ]  Negeri Sembilan

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kuching City mengalahkan N9 pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama