Live Streaming Negeri Sembilan vs Kuala Lumpur City 14.5.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan kesepuluh liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Tuanku Abdul Rahman. Perlawanan melibatkan tuan rumah Negeri sembilan FC dan juga pasukan pelawat Kuala Lumpur City FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Negeri Sembilan vs Kuala Lumpur City 14.5.2023
Live Streaming Negeri Sembilan vs Kuala Lumpur City 14.5.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Negeri Sembilan vs Kuala Lumpur City 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 9

Negeri Sembilan vs Kuala Lumpur City

Tarikh : 14 Mei 2023 (Hari Ahad)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Negeri Sembilan vs Kuala Lumpur City 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

Negeri Sembilan  [ ] - [  ] Kuala Lumpur City

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Negeri Sembilan n mengalahkan Kuala Lumpur City pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post