-->

Live Streaming Sabah vs Penang 17.3.2023

Live Streaming Sabah vs Penang 17.3.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan kelima liga super 2023 yang akan berlangsung di Likas. Perlawanan melibatkan tuan rumah SBH FC dan juga pasukan pelawat PEN FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Live Streaming Sabah vs Penang 17.3.2023
Dalam perlawanan  terakhir, pasukan Sabah terikat 1-1 dengan pasukan pahang. manakala pasukan penang pula kalah 1-2 kepada pasukan selangor. Pasukan sabah kini berada di kedudukan kedua liga dengan 10 mata. manakala pasukan penang pula berada dikedudukan ke 12 liga dengan 2 mata sahaja.


Live Streaming Sabah vs Penang 17.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Sabah vs Penang 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 5

Sabah vs Penang

Tarikh : 17 March 2023 (Hari Jumaat)

Masa : 8.15 pm 

tempat : Stadium Likas

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Sabah vs Penang 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

SABAH [ ] - [  ] PENANG

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah sbh mengalahkan Penang pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama