Live Streaming Kelantan vs KL City 17.3.2023

Live Streaming Kelantan vs KL City 17.3.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan kelima liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Muhammad IV. Perlawanan melibatkan tuan rumah KEL FC dan juga pasukan pelawat KLC FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Skuad Kelantan masih belum  menemui rentak dalam liga apabila mereka mencatatkan 1 kemenangan sahaja dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Kelantan vs KL City 17.3.2023


Kelantan kalah di tangan jd dengan jaringan 1-5 manakala pasukan KL City pula seri tetapi perlawanan itu ditunda atas faktor cuaca buruk. Dalam kedudukan liga sekarang ini pasukan Kelantan berada di kedudukan ke 10 liga dengan 3 mata. manakala pasukan KL City berada di kedudukan ke 13 liga dengan 2 mata.


Live Streaming Kelantan vs KL City 17.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kelantan vs KL City 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 5

Kelantan vs KL City

Tarikh : 17 March 2023 (Hari Jumaat)

Masa : 8.15 pm 

tempat : Stadium Sultan Muhammad IV

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kelantan vs KL City 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

KELANTAN [ ] - [  ] KL CITY


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kelantan mengalahkan KL City pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama