Live Streaming Perak vs Sri Pahang 16.3.2023

obay
0

Live Streaming Perak vs Sri Pahang 16.3.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan kelima liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium perak. Perlawanan melibatkan tuan rumah PRK FC dan juga pasukan pelawat SRP FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Skuad Perak juga telah berjaya mendapatkan 3 mata dan kini mereka sedang memburu kejuaraan liga. Adakah perak juga akan menang malam ini?


Live Streaming Perak vs Sri Pahang 16.3.2023
Pasukan perak berjaya mendapatkan 3 mata pertama mereka selepas mengalahkan Kuching city 2-0. manakala pasukan sri pahang pula sekadar seri dengan Sabah. kedudukan dalam liga, pasukan perak berada di kedudukan ke 6 liga dengan 5 mata. manakala pasukan pahang pula di tangga ke 5 dengan 6 mata.


Live Streaming Perak vs Sri Pahang 16.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Perak vs Sri Pahang 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 5

Perak vs Sri Pahang

Tarikh : 16 March 2023 (Hari Khamis)

Masa : 8.15 pm 

tempat : Stadium Perak

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Perak vs Sri Pahang 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

PERAK [ ] - [  ] SRI PAHANG


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Perak mengalahkan Sri Pahang pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Catat Ulasan

0Ulasan

Jom komen ! :)

Catat Ulasan (0)