-->

Live Streaming Negeri Sembilan vs Terengganu 16.3.2023

Live Streaming Negeri Sembilan vs Terengganu 16.3.20233, Malam ini akan berlangsung perlawanan keempat liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Tuanku Abdul Rahman. Perlawanan melibatkan tuan rumah NS FC dan juga pasukan pelawat TFC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Skuad Terengganu sudah menemui rentak kemenangan dan pasti akan menyukarkan kerja NSFC dalam perlawanan ini. 


Live Streaming Negeri Sembilan vs Terengganu 16.3.2023


Dalam perlawanan terakhir pasukan Negeri Sembilan sekadar seri apabila perlawanan dengan KL City di batalkan kerana cuaca buruk. manakala pasukan terengganu mengalahkan pasukan PDRM dengan jaringan 1-0. Pasukan negeri sembilan berada di kedudukan ke 13 liga dengan 2 mata. manakala pasukan terengganu pula berada di kedudukan ke 7 liga dengan 4 mata.


Live Streaming Negeri Sembilan vs Terengganu 16.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Negeri Sembilan vs Terengganu 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 5

Negeri Sembilan vs Terengganu

Tarikh : 16 March 2023 (Hari Khamis)

Masa : 8.15 pm 

tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Negeri Sembilan vs Terengganu 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

NEGERI SEMBILAN [ ] - [  ] TERENGGANU


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Negeri Sembilan mengalahkan Terengganu pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama