PAHANG DAPAT 3 MATA PERCUMA KEDAH DI TOLAK 3 MATA !


PAHANG DAPAT 3 MATA PERCUMA KEDAH DI TOLAK 3 MATA ! || Keputusan yang agak mengejutkan apabila FAM mengumumkan bahawa pasukan kedah telah melakukan kesalahan apabila menurunkan pemain yang tidak layak bermain ketika menentang pahang pada 3 ogos lalu . Pemain tersebut adalah Mohd Rizal Mohd Ghazali yang tidak di benarkan bermain sepatutnya kerana mengumpul kad kuning tetapi masih di turunkan ketika perlawanan menentang pahang .PAHANG DAPAT 3 MATA PERCUMA KEDAH DI TOLAK 3 MATA !

Keputusan ini menyebabkan Kedah kehilangan 3 mata manakala Pahang mendapat 3 mata percuma dan perlawanan tersebut di kira kemenangan untuk pasukan Pahang . Jadi dengan mata baru ini,, di lihat Pahang bakal kekal di dalam liga super untuk tahun hadapan .


PAHANG DAPAT 3 MATA PERCUMA KEDAH DI TOLAK 3 MATA !
Ulasan Dari FMLLP


Bagi pasukan kedah pula, kelihatan tiada masalah apabila di tolak 3 mata, mereka masih di kedudukan yang sama dan bersedia mengakhiri Liga Super 2016 dengan jayanya . Manakala tumpuan sudah pasti tertumpu kepada pasukan pulau Pinang, Terengganu dan PDRM .siapa yang akan kekal di dalam liga super 2017 nanti

Persoalannya, kenapa sekarang baru FAM buat keputusan ?

Sekian.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama