-->

All England 2024 : Jadual Penuh Kejohanan

All England 2024 : Jadual Penuh Kejohanan . Skuad Malaysia sedang beraksi dalam saingan seluruh england 2024 yang berlangsung di Utilita Arena, Birmigham.


Pertandingan itu bermula mulai 12 Mac 2024 sehingga 17 Mac 2024. Skuad negara juga  tidak terlepas dari menyertai kejohanan ini. 


Lee Zii Jia dan rakan-rakan sedang berjuang dalam kejohanan ini dan diharap dapat memenangi piala ini nanti. Ramai pemain dari asia yang bermain dalam kejohanan kali ini. 


Bagi korang yang mencari, Ini kami kongsikan Jadual Seluruh England 2024 untuk hari ini. Ayuh beri sokongan kita kepada pasukan kesayangan kita ini.All England 2024JADUAL PENUH JADUAL ALL ENGLAND 2024


Kejohanan kali ini menawarkan hadiah sebanyak 1.3 juta USD kepada para pemenang. Berikut merupakan senarai jadual yang akan di lalui oleh pemain pada 17 MAC 2024 ini.\Kami akan kemaskini setiap hari jadual terkini ya. sebabnya jadual ini akan ada perubahan bergantung kepada siapa yang menang dan siapa yang kalah. jadi kia tunggu keputusan hari ini ya.


Semoga berjaya buat kuad negara dalam aksi di Seluruh England  ini.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama