-->

Live Streaming Terengganu 2 vs JDT 2 11.11.2023

Live Streaming Terengganu 2 vs JDT 2 11.11.2023. Perlawanan penting malam ini adalah kerana ini merupakan perlawanan Akhir Piala MFL yang berlangsung di Stadium Bola Sepak, Kuala Lumpur. Perlawanan melibatkan tuan rumah, Terengganu II dan juga pasukan pelawat JDT 2.  Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Terengganu 2 vs JDT 2


Live Streaming Terengganu 2 vs JDT 2 11.11.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Terengganu 2 vs JDT 2 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN AKHIR PIALA MFL

Terengganu 2 vs JDT 2

Tarikh : 11.11. 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 8 pm 

tempat :🏟 Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Terengganu 2 vs JDT 2 live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Terengganu 2 vs JDT 2 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


TERENGGANU 2[ ] - [ ]  JDT 2


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Terengganu 2 mengalahkan JDT 2 pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama