-->

Live Streaming Hougang United vs Sabah 30.11.2023

Live Streaming Hougang United vs Sabah 30.11.2023. Perlawanan penting malam ini adalah kerana ini merupakan perlawanan kelima AFC Cup 2023 yang berlangsung di Stadium Hougang Singapura. Perlawanan melibatkan tuan rumah, Hougang  dan juga pasukan pelawat Sabah dari Singapura. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Live Streaming Hougang United vs Sabah 30.11.2023

FAKTA PASUKAN HOUGANG UNITED FC


Sebelum tonton Hougang United vs Sabah , ini fakta menarik pasukan lawan. Hougang United Football Club ialah sebuah kelab bola sepak profesional yang berpangkalan di Hougang, Singapura. Kelab ini bersaing dalam Liga Perdana Singapura, peringkat teratas bola sepak Singapura. 

Ditubuhkan pada 1998 sebagai Marine Castle United, kelab itu menukar namanya kepada Hougang United pada 2011. Digelar Cheetahs, Hougang United telah bermain di tempat sendiri di Stadium Hougang sejak penubuhannya.

Pasukan Cheetah juga merupakan juara bertahan Piala Singapura semasa.

Live Streaming Hougang United vs Sabah 30.11.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Hougang United vs Sabah 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PERINGKAT KUMPULAN H

Hougang United vs Sabah

Tarikh : 30.11. 2023 (Hari Khamis)

Masa : 8 pm 

tempat : Stadium Hougang

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Hougang United vs Sabahlive! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Hougang United vs Sabah 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


HOUGANG UNITED [ ] - [ ]  SABAH


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan AFC CUP ,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Sabah mengalahkan Hougang United pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama