-->

Live Streaming Malaysia vs Arab Saudi 30.9.2023

Live Streaming Malaysia vs Arab Saudi 30.9.2023. Malam ini akan berlangsung perlawanan friendly antarabangsa bagi bola sepak wanita negara yang akan berlangsung di Stadium King Fadh Sports City, Al-Taif.. Perlawanan melibatkan tuan rumah Arab Saudi dan juga pasukan pelawat Malaysia FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Live Streaming Malaysia vs Arab Saudi 30.9.2023
Live Streaming Malaysia vs Arab Saudi 30.9.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming  Malaysia vs Arab Saudi 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 22

 Malaysia vs Arab Saudi

Tarikh :  30 September 2023 (Hari Sabttu)

Masa : 9.30  pm 

tempat : Stadium King Fadh

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 -  Malaysia vs Arab Saudi live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh  Malaysia vs Arab Saudi 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Malaysia [ ] - [ ]  Arab Saudi


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan, para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Malaysia mengalahkan Arab Saudi  pada malam ini?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama