-->

Live Streaming Filipina vs Malaysia 9.9.2023

Live Streaming Filipina vs Malaysia 9.9.2023. Petang ini akan berlangsung satu perlawanan menarik menyaksikan dua pasukan berentap bagi melayakkan diri ke pusingan akhir AFC U23 Tahun depan. Malaysia bakala menentang pasukan jiran Filipina bagi meloloskan diri ke pusingan seterusnya. Untuk rekod skuad negara berjaya menang dalam perlawanan pertama menentang bangladesh. Manakala pasukan Filipina tewas kepada Thailand.Live Streaming Filipina vs Malaysia 9.9.2023

Info Perlawanan Filipina vs Malaysia


Hari Perlawanan | Sabtu, 9 September 2023

Kumpulan H • Kelayakan Piala Asia B-23 2024
⚽️ FILIPINA 🇵🇭 🆚 🇲🇾 MALAYSIA
🕟 4:30pm (TH) 🕠 5.30 pm (MY)
🏟 Stadium Chonburi, Thailand
Live streaming di bawah 👇👇

Info Pasukan lawan, Filipina U23


Pasukan bola sepak kebangsaan bawah 23 tahun Filipina mewakili Filipina dalam pertandingan bola sepak antarabangsa dalam Sukan Olimpik, Sukan Asia, Sukan Asia Tenggara dan mana-mana kejohanan bola sepak antarabangsa bawah 23 tahun yang lain. Ia dikawal oleh Persekutuan Bola Sepak Filipina, badan induk bola sepak di negara itu.

Live Streaming Filipina vs Malaysia 9.9.2023


Skuad Malaysia kali ini dihiasi dengan pelbagai pemain lama dan baru. Diharapkan kemasukan pemain kali ini dapat meningkatkan keserasian antara pemain menjelang kejohanan asia awal tahun hadapan. Sudah pasti rakyat Malaysia mahu melihat kesefahaman di antara pemain bagi memastikan kemenangan untuk pasukan. 


Bagi anda yang nak tengok perlawanan Filipina vs Malaysia, anda boleh tonton menerusi link di bawah ini ya.

join group fb >> Bola Live << untuk live streaming match bola.

LINK 1 - Filipina vs Malaysia.

LINK 2 - Filipina vs Malaysia

LINK 3 - TV9

Aku rasa skuad negara mampu menunjukkan prestasi terbaik mereka dalam mendapatkan point yang banyak dari perlawanan ini. Kita doakan agar skuad harimau malaya kesayangan kita ini mampu mengalahkan tuan rumah thailand dalam aksi malam ini.

Selamat menonton.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama