Live Streaming Kelantan vs JDT 4.8.2023

obay
0

Live Streaming Kelantan vs JDT 4.8.2023. Malam ini akan berlangsung perlawanan pusingan 16 Piala Malaysia 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Muhammad IV.. Perlawanan melibatkan tuan rumah Kelantan dan juga pasukan pelawat JDT FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Agaknya berapa kemenangan dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Kelantan vs JDT 4.8.2023


Live Streaming Kelantan vs JDT 4.8.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kelantan vs JDT 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN Pusingan 16

Kelantan vs JDT

Tarikh : 4.8. 2023 (Hari Jumaat)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Sultan Muhammad IV

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Kelantan vs JDT live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kelantan vs JDT 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Kelantan [ ] - [ ]  JDT


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kelantan mengalahkan JDT pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Catat Ulasan

0Ulasan

Jom komen ! :)

Catat Ulasan (0)