-->

Live Streaming Kelantan United vs Kelantan 2.6.2023

Live Streaming Kelantan United vs Kelantan 2.6.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan kestiga belas liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Muhammad IV. Perlawanan melibatkan tuan rumah KELANTAN United dan juga pasukan pelawat Kelantan FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah petang dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Kelantan United vs Kelantan 2.6.2023
Live Streaming Kelantan United vs Kelantan 2.6.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kelantan United vs Kelantan  2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 12

Kelantan United vs Kelantan 

Tarikh : 2 Jun 2023 (Hari Jumaat)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Sultan Muhammad IV

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - DUA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kelantan United vs Kelantan  2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

KELANTAN UNITED  [ ] - [  ]  KELANTAN

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kelantan United mengalahkan Kelantan pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama