-->

Live Streaming Terengganu vs Kelantan 27.5.2023 PIALA FA

Live Streaming Terengganu vs Kelantan 27.5.2023 PIALA FA, Petang ini akan berlangsung perlawanan piala Fa 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Mizan. Perlawanan melibatkan tuan rumah  Terenngganu FC dan juga pasukan pelawat Kelantan FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah petang dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Terengganu vs Kelantan 27.5.2023 PIALA FA


Terengganu vs Kelantan 27.5.2023 PIALA FA

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Terengganu vs Kelantan 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PIALA FA

Terengganu vs Kelantan

Tarikh : 27 Mei 2023 (Hari sABTU )

Masa : 5 pm 

tempat : Stadium Sultan Mizan

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : TFC VS KELANTAN

link 2 - DUA

lINK 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Terengganu vs Kelantan  2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

Terengganu [ ] - [  ] Kelantan


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Terengganu mengalahkan Kelantan pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama