Live Streaming Negeri Sembilan vs Selangor 27.5.2023 PIALA FA, Malam ini akan berlangsung perlawanan piala Fa 2023 yang akan berlangsung di Stadium Tuanku Abdul Rahman. Perlawanan melibatkan tuan rumah  Negeri Sembilan FC dan juga pasukan pelawat Selangor FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Negeri Sembilan vs Selangor 27.5.2023 PIALA FA
Negeri Sembilan vs Selangor 27.5.2023 PIALA FA

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Negeri Sembilan vs Selangor 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PIALA FA

Negeri Sembilan vs Selangor

Tarikh : 27 Mei 2023 (Hari sABTU )

Masa :  8.15 pm 

tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : FAN NEGORI 9 VS FAN SELANGOR

LINK 2- DUA

LINK 3 - NEGERI SEMBILAN VS SELANGOR

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Negeri Sembilan vs Selangor 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

Negeri 9 [ ] - [  ] Selangor


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah negeri sembilan mengalahkan Selangor pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama