-->

Live Streaming Negeri Sembilan vs KL City 11.3.2023

Live Streaming Negeri Sembilan vs KL City 11.3.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan keempat liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi. Perlawanan melibatkan tuan rumah NSFC dan juga pasukan pelawat Kuala Lumpur City. Game ini juga akan berlangsung di sebelah Malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Live Streaming Negeri Sembilan vs KL City 11.3.2023Pasukan negeri sembilan kalah besar kepada pasukan JDT iaitu dengan jaringan 0-7. manakala pasukan kl city pula sekadar seri dengan Terengganu. Kedudukan dalam liga pula, pasukan NSFC berada di kedudukan ke 12 liga super dengan 2 mata. Manakala pasukan KL city pula berada di kedudukan ke 10 liga dengan 2 mata juga setakat 3 perlawanan.


Live Streaming Negeri Sembilan vs KL City 11.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Negeri Sembilan vs KL City 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 4

Negeri Sembilan vs KL City

Tarikh : 11 March 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman


Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Negeri Sembilan vs KL City 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

NSFC [ ] - [  ] KL CITY


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Negeri Sembilan mengalahkan KL City malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama