-->

Live Streaming JDT vs Kelantan 11.3.2023

Live Streaming JDT vs Kelantan 11.3.2023. petang ini akan berlangsung perlawanan keempat liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Ibrahim, Johor. Perlawanan melibatkan tuan rumah JDT dan juga pasukan pelawat Kelantan. Game ini juga akan berlangsung di sebelah petang dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Live Streaming JDT vs Kelantan 11.3.2023Dalam perlawanan terakhir pasukan JDT membelasah negeri sembilan dengan jaringan 7-0. manakala pasukan Kelantan menang 2-0 keatas pasukan penang fc. Kedudukan dalam liga kini adalah JDT berada di kedudukan pertama liga dengan 9 mata manakala pasukan Kelantan berada di kedudukan ke 7 liga dengan 3 mata setakat 3 perlawanan.

Live Streaming JDT vs Kelantan 11.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming JDT vs Kelantan 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 4

JDT vs Kelantan

Tarikh :     11 March 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 5.30 pm 

tempat : Stadium Tunku abdul rahman


Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh JDT vs Kelantan 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

JDT [ ] - [  ] Kelantan


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah JDT mengalahkan Kelantan petang ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama