-->

Live Streaming Terengganu vs Rajpracha 8.2.2023

Live Streaming Terengganu vs Rajpracha 8.2.2023 PRESEASON FRIENDLY; Petang ini akan berlangsung satu perlawanan melibatkan pasukan dari Malaysia iaitu Terengganu FC akan menentang pasukan Rajpracha dari Thailand. Perlawanan ini akan berlangsung di Stadium Grak Chu Sai Mai. Mampukah Terengganu memenangi perlawanan pertama mereka di Thailand ini. Rajpracha kini menghuni tangga ke 12 liga Thailand ketika ini. Berikut dikongsikan Live Streaming Terengganu vs Rajpracha 2023 beserta keputusan penuh perlawanan.

 

Live Streaming Terengganu vs Rajpracha 8.2.2023
Untuk persediaan pra musim, pasukan Terengganu telah dan bakal membuat perlawanan persahabatan yang melibatkan gergasi-gergasi liga Thailand mengikut tarikh ini. sebagai contoh, Terengganu akan menentang pasukan Menentang pasukan Bangkok (THAI), ODENSE BOLDKLUB (DENMARK) Ddan Choburi (Thailand).

Dari jadual ini, kita dapat lihat TFC memang serius mahu mencabar kejuaraan liga musim baru nanti sekali gus mencipta satu kenangan baru dalam dunia bola sepak Malaysia. Kita juga sedar yang JDT tidak akan duduk senyap sehingga mereka menjadi kukuh dalam dunia bola sepak negara. 


Live Streaming Terengganu vs Rajpracha 8.2.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Terengganu vs Rajpracha 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung JDT vs Zenit Petersburg 2023

PRESEASON FRIENDLY MATCH 2023

Terengganu vs Rajpracha

Tarikh : 8 Februari 2023 (Hari Isnin)

Masa 4.30 pm (Waktu Malaysia)

tempat :Stadium Grakchu Sai Mai


Link Live Streaming Terengganu vs Rajpracha Match 2023


Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak

🏴🏳️ HARI PERLAWANAN PERSAHABATAN PRA-MUSIM 2023 : TERENGGANU FC VS RAJPRACHA FC 🏴🏳️


TERENGGANU FC vs RAJPRACHA FC

πŸ“† 8 Februari 2023 - RABU

⏰ 4.30 pm (Waktu Malaysia)

🏟 Stadium Grakcu Sai Mai


πŸŽ₯Live Streaming⬇️⬇️⬇️

tfcplay.com


#Bangkoktour2023 

#TerengganuFC

#WeBleedBlackAndWhite

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan Terengganu vs Rajpracha

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Terengganu vs Rajpracha Perlawanan Persahabatan Pramusim 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Terengganu [ ] - [  ] Rajpracha


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan persahabatan sudah pasti peminat juga tidak mahu ketinggalan. Mereka mahu pasukan Terengganu dapat memenangi perlawanan ini walaupun ia sekadar aksi pemanas badan sahaja.

Kejohanan sebenar adalah ketika berlangsungnya AFC, Liga super dan kejohanan-kejohanan lain. Kita harap peminat juga dapat berfikiran terbuka dalam menerima keputusan malam ini.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama