-->

Live Streaming Kelantan vs Kuching City 25.2.2023

Live Streaming Kelantan vs Kuching City 25.2.2023: Petang ini akan berlangsung perlawanan Pertama liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Muhammad ke IV. Perlawanan melibatkan tuan rumah Kelantan dan juga pasukan pelawat Kuching City. Game ini juga akan berlangsung di sebelah petang tau. 


Live Streaming Kelantan vs Kuching City 25.2.2023

Live Streaming Kelantan vs Kuching City 25.2.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kelantan vs Kuching City 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 1

Kelantan vs Kuching City

Tarikh : 25 Februari 2023 (Hari Sabtu)

Masa 5.30 pm 

tempat : Stadium Sultan Muhammad IV


Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh JKelantan vs Kuching City 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Kelantan [ ] - [  ] Kuching City


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan piala sumbangsih, para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah TFC mengalahkan JDT malam ini sekali gus merampas piala ini untuk dibawa ke pulang ke Terengganu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama