-->

Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2021

Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2021. Hari ini ( 10 November 2021) adalah hari terakhir saingan peringkat kumpulan TM Piala Malaysia 2021 berlangsung. Setakat ini kesemua 8 juara kumpulan dan Naib juara kumpulan telah pun ditabalkan. Mereka layak ke pusingan suku akhir piala malaysia 2021. Ada yang terlepas pasukan mana yang layak ke pusingan seterusnya ini? berikut kami turut kongsikan Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2021 bersama dengan pasukan yang layak.Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2021

Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2021

Jika tengok dari kedudukan kumpulan kita dah boleh nampak beberapa pertembungan menarik bakal berlangsung dalam Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2021. jom aku kongsi kan dengan korang.

Suku Akhir Pertama

14 November 2021

Kedah vs JDT 

Sarawak United vs Terengganu

Sabah vs Melaka

Selangor vs KL City.

Suku Akhir Kedua

18 November 2021

JDT vs Kedah

Terengganu vs Sarawak united

Melaka vs Sabah

KL City vs Selangor.

--

Untuk Pusingan suku akhir ini akan berlangsung secara timbal balik. Jadi kedua-dua pasukan mempunyai kelebihan bermain di hadapan penyokong sendiri.

Nasihat untuk para penyokong, Jaga SOP yang telah ditetapkan, teruskan berikan sokongan anda kepada pasukan-pasukan yang masih beraksi dalam TM Piala Malaysia 2021 ini.

Sekian.

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama