-->

BANK OF NINGBO BADMINTON ASIA CHAMPIONSHIPS 2024 | Jadual Penuh Kejohanan

BANK OF NINGBO BADMINTON ASIA CHAMPIONSHIPS 2024 | Jadual Penuh Kejohanan. Skuad Malaysia sedang beraksi dalam saingan kejohanan badminton asia 2024 yang berlangsung di China


Pertandingan itu bermula mulai 9 April 2024 sehingga 14 April 2024. Skuad negara juga  tidak terlepas dari menyertai kejohanan ini. 


Lee Zii Jia dan rakan-rakan sedang berjuang dalam kejohanan ini dan diharap dapat memenangi piala ini nanti. Ramai pemain dari asia yang bermain dalam kejohanan kali ini. 


Bagi korang yang mencari, Ini kami kongsikan Jadual BANK OF NINGBO BADMINTON ASIA CHAMPIONSHIPS 2024 untuk hari ini. Ayuh beri sokongan kita kepada pasukan kesayangan kita ini.

Lee Zii Jia juga mudah kalahkan pemain India ini dalam pusingan pertama kejohanan tau. memang padu lah zii jia!!


BANK OF NINGBO BADMINTON ASIA CHAMPIONSHIPS 2024JADUAL PENUH BANK OF NINGBO BADMINTON ASIA CHAMPIONSHIPS 2024


Kejohanan kali ini menawarkan hadiah sebanyak 210 000 USD kepada para pemenang. Berikut merupakan senarai jadual yang akan di lalui oleh pemain pada 14 APRIL 2024 ini.\


Kami akan kemaskini setiap hari jadual terkini ya. sebabnya jadual ini akan ada perubahan bergantung kepada siapa yang menang dan siapa yang kalah. jadi kia tunggu keputusan hari ini ya.


Semoga berjaya buat kuad negara dalam aksi di BANK OF NINGBO BADMINTON ASIA CHAMPIONSHIPS 2024  ini.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama