-->

Live Streaming Sabah vs Hougang United 21.9.2023

Live Streaming Sabah vs Hougang United 21.9.2023. Perlawanan penting malam ini adalah kerana ini merupakan perlawanan pertama AFC Cup 2023 yang berlangsung di Stadium Likas Sabah. Perlawanan melibatkan tuan rumah, Sabah dan juga pasukan pelawat Hougang United dari Singapura. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.Live Streaming Sabah vs Hougang United 21.9.2023

FAKTA PASUKAN HOUGANG UNITED FC


Hougang United Football Club ialah sebuah kelab bola sepak profesional yang berpangkalan di Hougang, Singapura. Kelab ini bersaing dalam Liga Perdana Singapura, peringkat teratas bola sepak Singapura. 

Ditubuhkan pada 1998 sebagai Marine Castle United, kelab itu menukar namanya kepada Hougang United pada 2011. Digelar Cheetahs, Hougang United telah bermain di tempat sendiri di Stadium Hougang sejak penubuhannya.

Pasukan Cheetah juga merupakan juara bertahan Piala Singapura semasa.

Live Streaming Sabah vs Hougang United 21.9.2023


Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Sabah vs Hougang United 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PERINGKAT KUMPULAN H

Sabah vs Hougang United

Tarikh : 21.9. 2023 (Hari Khamis)

Masa : 8 pm 

tempat : Stadium Likas

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak untuk live

link 2 - Sabah vs Hougang United live! cepat tengok!

Link 3 - TIGA

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan


Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Sabah vs Hougang United 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


SABAH [ ] - [ ]  HOUGANG UNITED


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 


Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan AFC CUP ,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Sabah mengalahkan Hougang United pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?


Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama