-->

Live Streaming JDT vs Penang 28.5.2023 PIALA FA

Live Streaming JDT vs Penang 28.5.2023 PIALA FA, Malam ini akan berlangsung perlawanan piala Fa 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Ibrahim. Perlawanan melibatkan tuan rumah  JDTFC dan juga pasukan pelawat Penang FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


JDT vs Penang


JDT vs Penang 28.5.2023 PIALA FA

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming JDT vs Penang 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN PIALA FA

JDT vs Penang

Tarikh : 28 Mei 2023 (Hari Ahad )

Masa :  8.15 pm 

tempat : Stadium Sultan Ibrahim

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : FAN NEGORI 9 VS FAN SELANGOR

LINK 2- DUA

LINK 3 - NEGERI SEMBILAN VS SELANGOR

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh JDT vs Penang 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

JDT [ ] - [  ] Penang


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah JDT  mengalahkan Penang pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama