Live Streaming Sri Pahang vs Kedah 1.4.2023

obay
0

Live Streaming Sri Pahang vs Kedah 1.4.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan keenam liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Darul Ma'mur. Perlawanan melibatkan tuan rumah SRP FC dan juga pasukan pelawat KDA FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Skuad Sri Pahang sudah pasti mahu menang dalam perlawanan ini untuk merapatkan jurang dengan pasukan JDT.  Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Sri Pahang vs Kedah 1.4.2023


Pasukan Terengganu kalah 1-2 kepada pasukan negeri sembilan. manakala pasukan Kelantan united kalah 0-2 kepada PDRM. Pasukan Terengganu berada di kedudukan ke 9 liga dengan 4 mata dan pasukan Kelantan united pula berada di kedudukan terakhir liga dengan 1 mata.Live Streaming Sri Pahang vs Kedah 1.4.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Sri Pahang vs Kedah 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 6

Sri Pahang vs Kedah

Tarikh : 1 April 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 10 pm 

tempat : Stadium Darul Makmur

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Sri Pahang vs Kedah 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

Sri Pahang [ ] - [  ] Kedah


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Terengganu mengalahkan Kelantan United pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Catat Ulasan

0Ulasan

Jom komen ! :)

Catat Ulasan (0)