-->

Live Streaming Kedah vs Penang 5.4.2023

Live Streaming Kedah vs Penang 5.4.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan ketujuh liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Darul Aman. Perlawanan melibatkan tuan rumah KDA FC dan juga pasukan pelawat PEN FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming Kedah vs Penang 5.4.2023Live Streaming Kedah vs Penang 5.4.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kedah vs Penang 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 7

Kedah vs Penang

Tarikh : 5 April 2023 (Hari rABU)

Masa : 10 pm 

tempat : Stadium darul aman

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kedah vs Penang 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

KEDAH [ ] - [  ] PENANG


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kedah mengalahkan Pulau Pinang pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama