-->

Live Streaming KL City vs Selangor 31.3.2023

Live Streaming KL City vs Selangor 31.3.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan keenam liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Bola Sepak KL. Perlawanan melibatkan tuan rumah KL C FC dan juga pasukan pelawat SEL FC. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.

Skuad Kl city sudah pasti mahu menang dalam perlawanan ini untuk merapatkan jurang dengan pasukan JDT Agaknya berapa kemenang dalam liga musim ini. mampukah mereka memenangi perlawanan ini?


Live Streaming KL City vs Selangor 31.3.2023Pasukan KL City sekadar seri dengan kelantan dalam perlawanan terakhir mereka. manakala pasukan Selangor kalah 0- 4 kepada JDT. Pasukn KL City berada di kedudukan ke 11 liga dengan 3 mata. Pasukan Selangor pula berada di kedudukan ke 4 liga dengan 10 mata.


Live Streaming KL City vs Selangor 31.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming KL City vs Selangor 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 6

KL City vs Selangor

Tarikh : 31 March 2023 (Hari Jumaat)

Masa : 10 pm 

tempat : Stadium Sultan Ibrahim

Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh KL City vs Selangor 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

kl city [ ] - [  ] selangor


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah KL City mengalahkan Selangor pada malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama