-->

Live Streaming Kelantan vs Penang 5.3.2023

Live Streaming Kelantan vs Penang 5.3.2023 Malam ini akan berlangsung perlawanan ketiga liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan Muhammad IV. Perlawanan melibatkan tuan rumah Kelantan dan juga pasukan pelawat Penang. Game ini juga akan berlangsung di sebelah Malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Live Streaming Kelantan vs Penang 5.3.2023

Dalam perlawnaan terakhir, pasukan Kelantan kalah 1-4 kepada pasukan Pahang. manakala pasukan penang pula sekadar seri dengan pasukan Negeri Sembilan. kedudukan terkini sekarang, pasukan kelantan berada dikedudukan terakhir liga dan pasukan penang pula berada di tangga ke 8 liga dengan 2 mata.


Live Streaming Kelantan vs Penang 5.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kelantan vs Penang 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 3

Kelantan vs Penang

Tarikh : 5 March 2023 (Hari aHAD)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Sultan Muhammad IV


Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kelantan vs Penang 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

Kelantan [ ] - [  ] Penang


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kelantan mengalahkan Penang malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama