-->

Live Streaming Kelantan United vs Perak 4.3.2023

Live Streaming Kelantan United vs Perak 4.3.2023, Petang ini akan berlangsung perlawanan ketiga liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Sultan  Muhammad  IV. Perlawanan melibatkan tuan rumah Kelantan United dan juga pasukan pelawat Perak. Game ini juga akan berlangsung di sebelah petang dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Live Streaming Kelantan United vs Perak 4.3.2023


Live Streaming Kelantan United vs Perak 4.3.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Kelantan United vs Perak 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 3

Kelantan United vs Perak

Tarikh : 4 March 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium  Sultan MUHAMMAD KE IV


Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Kelantan United vs Perak 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

Kelantan United [ ] - [  ] Perak


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Kelantan United mengalahkan Perak malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama