-->

Live Streaming Selangor vs Kelantan United 26.2.2023

 Live Streaming Selangor vs Kelantan United 26.2.2023, Malam ini akan berlangsung perlawanan Pertama liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium MBPJ Perlawanan melibatkan tuan rumah sELANGOR dan juga pasukan pelawat Kelantan United. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Live Streaming Selangor vs Kelantan United 26.2.2023
Live Streaming Selangor vs Kelantan United 26.2.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Selangor vs Kelantan United 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 1

Selangor vs Kelantan United

Tarikh : 26 Februari 2023 (Hari aHAD)

Masa : 8.15 pm 

tempat : Stadium MBPJ


Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Selangor vs Kelantan United 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Selangor [ ] - [  ] Kelantan United


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Perak mengalahkan Kedah malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama