-->

Live Streaming Perak vs Kedah 25.2.2023

Live Streaming Perak vs Kedah 25.2.2023: Malam ini akan berlangsung perlawanan Pertama liga super 2023 yang akan berlangsung di Stadium Ipoh. Perlawanan melibatkan tuan rumah Perak dan juga pasukan pelawat Kedah. Game ini juga akan berlangsung di sebelah malam dan pastinya ramai yang tidak sabar untuk menyaksikan perlawanan menarik ini.


Live Streaming Perak vs Kedah 25.2.2023Live Streaming Perak vs Kedah 25.2.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan live streaming Perak vs Kedah 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung 

PERLAWANAN LIGA SUPER 1

Perak vs Kedah

Tarikh : 25 Februari 2023 (Hari Sabtu)

Masa : 9 pm 

tempat : Stadium Ipoh


Link Live Streaming 

Jom join Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak


*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Perak vs Kedah 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Perak [ ] - [  ] Kedah


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan liga super,para pemain akan memberikan 100% kekuatan mereka bagi membawa pulang piala berprestij ini. Mampukah Perak mengalahkan Kedah malam ini sekali gus memberikan 3 mata kepada pasukan itu?

Kita harap kedua-dua pasukan memberikan yang terbaik dalam perlawnaan ini. Kalah dan menang itu adat pertandingan dan jangan abaikan semangat kesukanan dan persahabatan di antara kita. Selamat pergi dan pulang untuk para penyokong yang akan ke stadium malam nanti.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama