-->

Live Streaming Penang vs Selangor Piala Harapan 4.2.2023

Live Streaming Penang vs Selangor Piala Harapan 4.2.2023: Malam ini akan berlangsung dua perlawanan melibatkan pasukan dari Malaysia, Penang FC dan juga Selangor FC. Perlawanan ini akan berlangsung di Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang. Pasukan manakah yang akan memenangi perlawanan ini? ini juga merupakan aksi final Piala Harapan yang julung kali di adakan. Berikut dikongsikan Live Streaming Penang vs Selangor Piala Harapan 4.2.2023 beserta keputusan penuh perlawanan.

 


Live Streaming Penang vs Selangor Piala Harapan 4.2.2023Untuk persediaan pra musim, pasukan Selangor telah merancang melakukan beberapa perlawanan persahabatan bermula di Pulau Pinang dan kemudian mereka akan berangkat ke Thailand untuk dua siri perlawanan persahabatan di sana.

Pasukan Kedah pula selepas aksi piala harapan, mereka sudah sedia perancangan dengan terbang ke Turki bagi melawan beberapa kelab ternama di eropah. Kedua-dua pasukan dilihat mempunyai perancangan yang rapi dan sudah pasti ini mengembirakan peminat mereka.

Live Streaming Penang vs Selangor Piala Harapan 4.2.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan Live Streaming Penang vs Selangor Piala Harapan 4.2.2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung Penang vs Selangor 2023

PRESEASON FRIENDLY MATCH 2023

Penang vs Selangor

Tarikh : 4 Februari 2023 (Hari Sabtu)

Masa 9:00 malam (Waktu Malaysia)

tempat :Stadium Batu Kawan


Link Live Streaming Penang vs Selangor Match 2023

Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak

𝗣𝗘𝗥𝗟𝗔𝗪𝗔𝗡𝗔𝗡 𝟮 𝗣𝗜𝗔𝗟𝗔 𝗛𝗔𝗥𝗔𝗣𝗔𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟯

⚔️ 𝐌𝐀𝐓𝐂𝐇𝐃𝐀𝐘 🚨

𝗣𝗜𝗔𝗟𝗔 𝗛𝗔𝗥𝗔𝗣𝗔𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟯

🎥 LIVE di YOUTUBE Penang FC..! Anda hanya perlu ‘subscribe’ untuk menonton siaran secara langsung 2 perlawanan ini dengan bayaran RM20.00 sahaja..! Pembatalan langganan (Unsubscribe) boleh dibuat pada bila-bila masa. 

Subscribe di sini - https://www.youtube.com/cha.../UCGwDTqHeD4gGqKcGXHdDFjQ/join

Tekan link di bawah selepas sepak mula telah bermula..!

𝑃𝑒𝑟𝑙𝑎𝑤𝑎𝑛𝑎𝑛 𝐴𝑘ℎ𝑖𝑟

⚽ Penang Football Club 🆚 Selangor FC

⏰ 9.00 PM

🏟 Stadium Negeri Pulau Pinang, Batu Kawan

💻 LIVE access : https://youtube.com/live/voOgPy3ia-k

*Sila refresh atau tekan f5 kalau link live tak keluar ya.

Keputusan Penuh Perlawanan Live Streaming Penang vs Selangor

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh Penang vs Selangor Perlawanan Persahabatan Pramusim 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


Penang [ ] - [  ] Selangor fc


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan persahabatan sudah pasti peminat juga tidak mahu ketinggalan. Mereka mahu pasukan JDT dapat memenangi perlawanan ini walaupun ia sekadar aksi pemanas badan sahaja.

Kejohanan sebenar adalah ketika berlangsungnya ACL, Liga super dan kejohanan-kejohanan lain. Kita harap peminat juga dapat berfikiran terbuka dalam menerima keputusan malam ini.


Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama