Live Streaming KL City vs Perak Piala Menteri WP 4.2.2023

obay
0

Live Streaming KL City vs Perak Piala Menteri WP 4.2.2023: Malam ini akan berlangsung satu perlawanan melibatkan pasukan dari Malaysia, KL City FC dan juga Perak FC. Perlawanan ini akan berlangsung di Stadium Kuala Lumpur. Pasukan manakah yang akan memenangi perlawanan ini? ini juga merupakan aksi final Piala menteri wilayah persekuuan yang  diadakan. Berikut dikongsikan Live Streaming KL City vs Perak Piala Menteri WP 4.2.2023 beserta keputusan penuh perlawanan.

 


Live Streaming KL City vs Perak Piala Menteri WP 4.2.2023

Untuk persediaan pra musim, pasukan Selangor telah merancang melakukan beberapa perlawanan persahabatan bermula di Pulau Pinang dan kemudian mereka akan berangkat ke Thailand untuk dua siri perlawanan persahabatan di sana.

Pasukan Kedah pula selepas aksi piala harapan, mereka sudah sedia perancangan dengan terbang ke Turki bagi melawan beberapa kelab ternama di eropah. Kedua-dua pasukan dilihat mempunyai perancangan yang rapi dan sudah pasti ini mengembirakan peminat mereka.

Live Streaming KL City vs Perak Piala Menteri WP 4.2.2023

Dibawah ini merupakan maklumat berkaitan Live Streaming KL City vs Perak  4.2.2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:


Info Siaran Langsung KL City vs Perak  2023

PRESEASON FRIENDLY MATCH 2023

KL City vs Perak 

Tarikh : 4 Februari 2023 (Hari Sabtu)

Masa 9:00 malam (Waktu Malaysia)

tempat :Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur


Link Live Streaming KL City vs Perak  Match 2023

Group fb : https://www.facebook.com/groups/penyokongbolasepak

LIVE ** akan dikemaskini

p/s : refresh kalau live tak muncul ya.

Keputusan Penuh Perlawanan Live Streaming KL City vs Perak 

Kami akan mengemaskini keputusan perlawanan malam ini. Keputusan penuh KL City vs Perak  Perlawanan Persahabatan Pramusim 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:


KL City [ ] - [  ] Perak fc


*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

Seperti sedia maklum setiap kali perlawanan persahabatan sudah pasti peminat juga tidak mahu ketinggalan. Mereka mahu pasukan JDT dapat memenangi perlawanan ini walaupun ia sekadar aksi pemanas badan sahaja.

Kejohanan sebenar adalah ketika berlangsungnya ACL, Liga super dan kejohanan-kejohanan lain. Kita harap peminat juga dapat berfikiran terbuka dalam menerima keputusan malam ini.


Catat Ulasan

0Ulasan

Jom komen ! :)

Catat Ulasan (0)