FAM Pilih Jordan dan Uzbekistan Untuk Aksi Antarabangsa Harimau Malaya

Oh Sukan
0

FAM Pilih Jordan dan Uzbekistan Untuk Aksi Antarabangsa Harimau Malaya. Sebentar tadi, Persatuan Bola Sepak Malaysia telah mengeluarkan satu jadual ringkas mengenai perjalanan skud bimbingan Tan Chen Hoe dalam aksi persahabatan antarabangsa. Uniknya kali ini, perlawanan persahabatan berstatus Tier 1 ini akan berlangsung di Jordan. Dua pasukan telah terpilih dan Malaysia memilih Jordan dan Uzbekistan sebagai lawan untuk aksi persahabatan kali ini.FAM Pilih Jordan dan Uzbekistan Untuk Aksi Antarabangsa Harimau Malaya


FAM Pilih Jordan dan Uzbekistan Untuk Aksi Antarabangsa Harimau Malaya

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan dari facebook FAM, Mereka berkata .

Perlawanan Antarabangsa Tier 1 | Oktober 2021

Skuad Harimau Malaya kendalian Tan Cheng Hoe akan bertemu pasukan ranking ke-93 dunia, Jordan pada 6 Oktober 2021 dan pasukan ranking ke-84 dunia, Uzbekistan pada 9 Oktober 2021, kedua-duanya di Amman, Jordan.

Adakah kita akan dapat melihat aksi pemain AS ROMA, Eldor Shomurodov dalam perlawanan ini? Sama-sama kita nantikan.

Dion Cools, luqman hakim dan beberapa pemain lagi dijangka akan dipanggil menyertai latihan pusat tidak lama lagi.

Diharap perlawanan ini dapat membantu membangkitkan semangat Harimau Malaya yang sudah lama berehat panjang dari aksi persahabatan.

Di atas kertas, kita sudah tahu siapa yang akan menang. Tetapi perlawanan seperti ini juga amat penting untuk pemain-pemain muda memberikan aksi terbaik dan juga menambah pengalaman mereka dalam dunia bola sepak antarabangsa.

Nantikan senarai nama pemain yang akan mendapat call up untuk perlawanan antarabangsa kali ini ya.

Tunggu !


Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

Jom komen ! :)

Catat Ulasan (0)